Welkom

 

Welkom op de website van de Garageverkoop Hondsbroek-Aldenhof.

 

Garageverkoop zondag 3 juni 2018 van 10.00 – 15.00 uur

 

Naar aanleiding van de succesvolle garageverkopen in de afgelopen jaren in onze wijk en de vele positieve reacties, organiseert Buurtplatform Hondsbroek-Aldenhof op zondag 3 juni voor de zesde keer de Garageverkoop in Hondsbroek-Aldenhof.

 

Op deze dag worden bruikbare, overtollige, oude, nieuwe of zelfgemaakte spullen verkocht in de voortuin of op de oprit; Er worden ook andere diensten aangeboden: zoals zelfgebakken wafels of cake, een glaasje limonade(siroop), karaoke, muziek maken of het doen van een leuk spelletje.

 

De afgelopen jaren is gebleken dat hoe meer mensen in een straat meedoen, des te meer aanloop en hoe gezelliger het is. Dat is namelijk 1 van de doelen van de garageverkoop in de wijk! Mobiliseer dus nu alvast je buren, nodig familie, vrienden en bekenden uit voor die dag en maak er samen iets leuks van. Gebruik zelf vooral ook alvast de social media (Twitter, Facebook, Instagram etc.) of maak ‘reclame’ op je werk, om nog meer bezoekers te trekken op 18 juni.

 

We rekenen ook dit jaar op een enthousiaste deelname en een leuke dag samen in deze fijne buurt.

 

De aanmeldingen t/m 4 juni komen gegarandeerd op de plattegrond met deelnemers welke huis-aan-huis verspreid zal worden en op de digitale plattegrond op onze website.